Rhodes Windsurfing Academy
MAJOR SPONSORS OF RHODES WINDSURFING & KITESURFING ACADEMY

ΟΠΑΠ

HYUNDAI OXBOW

BOLLE Serious Protection
ΟΠΑΠ
Menu

Live Web Cam &
Weather Station
(Under Construction)

About Windsurfing & Kitesurfing Academy

Sports Tourism Greece ®
Since 2004. Tzimas - Petreas

Profiles

Be a member

Events

News

Surfwear Shops

Accommodation & Entertainment

Other Facilities & Sports

Tourism Info About
Rhodes Island

Tourism Info About
Ialisos City

Contact
All Located at:
Ferenikis Str. Trianda
Ialisos City 85101 Rhodes Island, Greece

TEL/FAX:
(+30)2241096380, 95928

GSM:
(+30)6944 428 428

Personal E-mail: achilleas@rwa.gr

Business E-mail:
info@rwa.gr


www.rka.gr


Links




  



  





 

Info about
Southern Aegean Region
(kiklades - Dodekanese) www.dreamislands.gr



www.sportsclubialisos.gr


Sponsors of RWA 2008:



 

Ρόδος 2 Ιουνίου 2005


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΕΜΙΣΕ ΑΛΠΟΥΡΑ ΜΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΑ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΙΑΛΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ


Στην τελική ευθεία προετοιμασίας βρίσκονται οι αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι θα πάρουν μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοσανίδας, κλάσης "Formula". Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Ιαλυσό της Ρόδου, από τις 4 έως τις 12 Ιουνίου, μπροστά από το ξενοδοχείο "Forum Beach", με την ευγενική χορηγία των Ο.Τ.Ε. Α.Ε., HYUNDAI, OXBOW, BOLLE, WATER PARK RODOS, υπουργείο Τουρισμού, Ε.Ο.Τ., δήμος Ιαλυσού και την στήριξη των υπουργείο Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Δωδεκανησιακός Οργανισμός Τουρισμού, Τ.Ε.Δ.Κ.Δ., ΠΡΟ.ΤΟΥΡ. Την τεχνική υποστήριξη έχει αναλάβει η "Rhodes Windsurfing Academy".
Η παραλία έχει γεμίσει άλμπουρα, μάτσες και πανιά, αφού οι συμμετέχοντες με το πρώτο μελτέμι δεν χάνουν την ευκαιρία να μπουν στο νερό. Ο στίβος θεωρείται από τους καλύτερους του κόσμου (είναι ο μοναδικός που οι θεατές έχουν τέλεια πρόσβαση) και θέλουν να εξοικειωθούν με τις ιδιαιτερότητες που θα συναντήσουν, στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης και μαζί τα χρηματικά έπαθλα των 20 χιλιάδων ευρώ.
Η δυνατότητα για την λήψη εικόνας υπάρχει από χθες, αφού ο ΟΤΕ ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του λινγκ, μέσω του οποίου θα τροφοδοτούνται τα ελληνικά αλλά και τα ξένα τηλεοπτικά δίκτυα, ενώ υπενθυμίζεται πως οι προπονήσεις μεταδίδονται ήδη ζωντανά από το διαδύκτιο και την διεύθυνση www.rwa.gr, από την Cybex με την στήριξη της OTENET.
Οι διοργανωτές παρέλαβαν τ' αυτοκίνητα τα οποία διαθέτει για τις ανάγκες των αγώνων η Hyundai - Π.Ρ. Δάβαρη και με τα οποία θα μετακινούνται εκτός των αθλητών και των παραγόντων και οι 15 Έλληνες και 10 ξένοι δημοσιογράφοι, που θα καλύψουν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Η συνέντευξη Τύπου των αγώνων έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (4/6)στις 18.00 στο ξενοδοχείο Rodos Palace.

" Φωτογραφίες θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.rwa.gr κάνοντας κλικ στα events και στην συνέχεια στο grand prix του 2004, στο Photo Album, όπως και στο ευρωπαϊκό του 2005.
" Για περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με θέματα Τύπου, αλλά και για την μετακίνησή σας στη Ρόδο, μπορείτε να απευθυνθείτε στον Δημήτρη Λουκάκη 6932 920908 και τον Αχιλλέα Τζίμα 6995 936495.


Ευχαριστούμε
Από το γραφείο τύπου της διοργάνωσης